Djurkommunikation/ Djurhealing

Jag har under 2019-2020, utbildat mig till djurkommunikatör via Beatrice Rudberg , Medvitund. Djurkommunikation är så mycket mer än att få reda på om djuret trivs i ägarens sällskap och om djuret önskar annan mat. Djuren bär på en kunskap och vishet som gång på gång bjuder på hissnande överraskningar, men det innebär även utmaningar att våga ta till sig och inse hur intelligenta våra pälsklingar är. Ändå är det vi som har dem i koppel.

Inom djurkommunikation kan samtal ske med levande eller avlidna djur, eller för att lokalisera försvunna djur. Kommunikationen sker på distans och på djurens villkor. Djurägaren får ställa någon fråga men det ges även tillfälle för djuret att tala fritt. Precis som med oss människor kan djuren helt enkel inte vilja samtala om vissa saker utan de vill framföra något annat och det behöver jag som kommunikatör respektera. Ibland kan en djurkommunikation leda både till ett samtal men även en healingstund om det finns behov. Efter samtalet skickas texten på mail till djurägaren.
 
Som underlag behöver jag få info om namn och kön, samt foto på djuret översänt från djurägaren.

Not ; Angående försvunna djur,  det händer att försvunna djur gått iväg av egen önskan och planerar att komma hem de närmaste dagarna eller att de avlidit. Eftersom denna tjänst är svår att "bevisa" och därmed att ta betalt för, vill jag endast göra denna typ av arbete i nödfall och om du som ägare är beredd att betala för kommunikationen och för tiden jag lagt ner.

Not ; Har du nyliggen avlivat ditt djur och vill veta om du tog rätt beslut, så ber jag dig vänligen att vända dig till någon annan djurkommunikatör.

                                                                                                Foto: Privat 

Djurhealing 
Med denna tjänst vill jag öppna upp för att ge våra djur en healingstund. Jag kopplar upp mig mot djuret och sänder healing för djurets högsta bästa. Healingen varar så länge som det flödar energi och som djuret vill ta emot.