Priser

Session med Personlig-  Andlig utveckling -Intuitiv Healing 
Det DU behöver just nu i samarbete med dina och mina hjälpare för ditt högsta bästa. Utförs på distans via telefon eller via bildöverföring. Sker med hjälp av känslor, frågor, och ofta "vaken regression" vilket är en metod som jag själv utvecklat. Ibland används kort eller pendel som "förstärkare". Tid ca 1 timme.
600 sek /   
60 Eur 
Energiarbete - Husrensning
Kan utföras på distans. Ibland kan bildöverföring behövas tex via messenger-filmkamera. Tid 45 minuter -1 timme.
600 sek /
60 Eur
Kortläggning större ca 9 kort, ofta modell "Spiralen"
Spiralen är en intressant kortläggning som bland annat visar hinder, läxa, påverkan utifrån. Kan utföras på distans, ställ din fråga och jag lägger kort. Bild på kortläggningen översänds. Tolkning av kort kan göras direkt i telefonsamtalet. Jag arbetar med korten för att stärka dig, tar därför ej frågor om kärleksrelationer, graviditet eller sjukdom. Tid ca 30 -45 minuter.
.
500 sek/
50 Eur
Mindre kortläggning max 3 kort, (dåtid, nutid, framtid)
Oftast dåtid, nutid, framtid, men ej som att spå framtid. Bild på korten översänds . Tolkning av kort görs direkt i telefonsamtalet. Jag arbetar med korten för att stärka dig,  tar därför ej frågor om kärleksrelationer, graviditet eller sjukdom. Tid ca 20 minuter.
 
250 sek/
25 Eur
Djurkommunikation
Efter att bild, och informatrion om namn, kön och ålder på ditt djur översänts, kopplar jag upp mig mot ditt djur. I samtalet använder jag block och penna. Djurägaren får ställa någon fråga men även djuret får prata fritt. OBS det är inte alltid att djuret vill svara på våra frågor. Text översänds på mail efter samtalet. Har du nyligen avlivat ditt djur så undanber jag mig vänligt uppdraget.
500 sek/
50 Eur
Djurhealing
Intuitiv healing till ditt djur. Endast mindre återkoppling sker till djurägaren
300 sek/
30 Eur
Homeparty inriktning enligt deltagarnas behov/önskning
Ett uppskattat sätt att träffas och utvecklas. Tid ca 3- 3,5 timmar. Reseersättning tillkommer beroende på avstånd. Ta kontakt för mer info.
350sek/ deltagare    
Värdinnan 50% rabatt       

Specialerbjudande

Inga just nu

Erbjudandet gäller t.o.m [datum]!